Contact

Pentru că ne dorim să existe un contact permanent cu cei interesaţi, am decis să înfiinţăm un punct permanent de legătură.

Contact: Locaţii de ridicare Rent a Ride – Închirieri şi vânzări motociclete în România

Str. Mihai Viteazu Nr. 3, sat Viforâta, comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa.

Tel : +40760339988
Email:  Contact Rent a Ride România - Închirieri şi vânzări moto în România - rentaride.ro

Pentru că ne dorim să fim prezenţi atunci când aveţi nevoie de noi, este necesar să faceţi o programare. Puteţi solicita acest lucru sunând la numărul de telefon afişat mai sus sau prin expedierea unui mail la adresa menţionată anterior.

Aţi găsit o motocicletă care v-a atras atenţia, pe acest site sau în pagina noastră de Facebook Rent a Ride România? Doriţi să o vedeţi, pentru a o proba?

Este de ajuns să ne contactaţi. Comunicaţi-ne tipul motocicletei care v-a cucerit, iar noi vom face programarea ţinând cont atât de programul dumneavoastră cât si de disponibilitatea articolului respectiv.

Rent a Ride România vine în întâmpinarea tuturor celor pasionaţi de motociclism. Suntem deschişi la tot ceea ce este nou şi aşteptăm oricând sugestii constructive, care vor fi de ajutor şi altor motociclişti.

Suntem încântaţi de încrederea pe care ne-o acordă toţi cei care au avut contact cu noi. Sperăm ca, şi pe viitor, să ne bucurăm de aceleaşi gânduri frumoase şi mulţumiri venite din partea dumneavoastră. 

 

Pentru kilometrii parcurşi pe motocicletele pe care vi le-am oferit,
pentru toate drumurile la care urmează să fim parteneri
şi pentru gândurile bune de până acum,
VĂ MULŢUMIM!

 

 

 

 

Rent a Ride este marcă a BM Rent a Ride Inc Groupe Motokes